2012-06-30 08:17:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - utazzon el ezen a hétvégén!

Napi horoszkóp június 30-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne engedje, hogy mindig mások uralkodjanak ön felett. Ez különösen a párkapcsolatában viseli meg, és leginkább az erősebb nem tagjait. Ha folyton azt érzi, hogy a társa az erősebb, az egy kasztrációval ér fel lelkileg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön rendkívül érzelmes ember, habár ezt időről-időre sikerül jól eltitkolnia. Néha még önmaga elől is. Pedig ez előbb-utóbb lelki konfliktusokra vezethet önben is. Adja ki a könnyet és a mosolyt is, ami önben maradt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Akarva, vagy akaratlanul, de ma igencsak megkavarhatja a dolgokat maga körül. Az intrikusság nem szép dolog, még akkor sem, ha eleve jó volt a szándéka. Ha azonban ezzel összeveszejt másokat, akkor a szándék nemessége mit sem ér.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Olyan problémák lehetnek mostanában az életében, amelyeket képtelenség egyedül megoldania. A hétvégén lesz rá mód, hogy egy jó barátjától, vagy rokonától segítséget kérhessen. A tanácsot nem kell megfogadni, de elgondolkodhat rajta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Olyan dolgokon felesleges rágódnia, amin úgysem tud változtatni. Nézze mindennek a jobbik oldalát, ahelyett, hogy marcangolja magát. És vegye számba azokat a dolgokat is, amiben igazán ön mondható a nyerőnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szokásosnál érzékenyebb hangulatban telhet a mai napja. Nem kellene mindent a lelkére vennie, de lehet, hogy túl fáradt és nyűgös ahhoz, hogy higgadtan gondolkozzon. Kérjen segítséget egy családtagjától, és kerülje a túlzott megerőltetést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán bal lábbal kelt ma fel, mert mindenben kifogásokat keres, és semmit nem talál elég jónak. Ha folyton morog, akkor ne csodálkozzon, hogy a végén senki nem marad meg ön mellett. Nehéz elviselni azt a hosszú panaszt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha teheti, utazzon el ezen a hétvégén. Az otthon ülést most igazán nem önnek találták ki. A szokásos dolgok most ahelyett, hogy megnyugtatnák, kifejezetten idegesítik. A biztonságra nem, a kalandra sokkal inkább vágyik ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy váratlan esemény könnyen felboríthatja a hétvégére tervezett dolgait. Ha ez így van, próbálja meg a lehető legjobbat kihozni a nem várt helyzetből is. Önnek különös tehetsége van arra, hogy a rosszat jóra fordítsa.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Csináljon ma vére egy laza napot! Önt folyton csak a kötelességei rángatják, és azt sem tudja már, hogy hol áll a feje. Hát álljon végre valami kaland felé nézve! A kikapcsolódás új energiákkal tölti fel, s aztán mehet minden a régiben.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Olyas valakivel hozhatja össze a sorsa, akit legszívesebben elkerülne. Legyen több türelme ahhoz, hogy kibírja: a végén, meglátja, még élvezni is fogja a találkozást. Önben megvan az a jó tulajdonság, hogy elfogulatlan legyen az emberekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában túl kritikus lehet másokkal, a saját hibáit, pedig mintha nem is venné észre. Pedig a problémák már kezdenek a fejére nőni. Jó lenne elgondolkodnia, hogy min is kellene változtatnia, ha nem akar meglepődni.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: